AVAIMET KÄTEEN RATKAISUJA DIGITAL SIGNAGE- JA MUSIIKKITOTEUTUKSIINKÄYTTÖLIITTYMÄ


Järjestelmä on täysin hallittavissa miltä tahansa www-selaimen sisältävältä päätelaitteelta. Sisällön hallintaan kirjaudutaan omalla tunnuksella nettisivultamme. Valikot on luotu yksinkertaisiksi ja helpoiksi käyttää. Käyttäjäryhmiin voidaan tarvittaessa luoda eritasoisia oikeuksia. Mainossisältöä voi ladata suoraan pilvipalvelimelle omalta tietokoneelta. Palvelussamme voi luoda rajattoman määrän omaa mainossisältöä toimipaikkoihin. Mainosten toistaminen on tarkkaan määriteltävissä ja järjestelmä pitää huolen että halutut mainokset soivat sovittuna aikana sovituissa toistimissa. Kampanjat voidaan ennalta määrittää loppumaan tiettynä ajankohtana.

MEDIATOISTIN


Pienet kämmenenkokoiset mediatoistimet tukevat yleisimpiä ääni-, video- ja kuvaformaatteja. Laite toistaa full hd tasoista kuvaa. Laitteiden kytkentä on yksinkertaisimmillaan plug and play tyylinen ratkaisu. Mediatoistin osaa päivittää itsensä automaattisesti internetverkossa. Mediatoistimet voivat toimia itsenäisesti kytkettynä suoraan infonäyttöön tai äänentoistojärjestelmään. Koska palvelu toimii pilvessä ei asiakkaan tarvitse välittää Windows yms. käyttöjärjestelmäongelmista. Palvelu toimii luotettavasti Linux pohjaisissa toistimissa.

TIETOTURVA


Järjestelmän tietoturva on otettu erityisesti huomioon. Tietoliikenne on varmistettu suojauksella ja käyttäjien salasanoja valvotaan mm. tekstiviestikyselyin. Näin estetään luvattoman materiaalin pääsy asiakkaan tiloihin.

Detail 1

Suomen Musiikkijärjestelmät Oy


Y: 22878797
Rajatie 4
01230 Vantaa

p. 0103 204390
info@musiikkijarjestelmat.fi

Detail 2

KERRO KUINKA VOIMME AUTTAA!