AVAIMET KÄTEEN RATKAISUJA DIGITAL SIGNAGE- JA MUSIIKKITOTEUTUKSIIN



DIGITAL SIGNAGE


Digital signage on infonäyttöjen sisällön keskitettyä etähallintaa. Järjestelmällä voidaan luoda hetkessä valtakunnallisia mainoskamppanjoita tai hallita jokaista infonäyttöä erikseen. Mainoskampanjat voidaan ajastaa halutunlaisiksi ja järjestelmä raportoi jokaisen näyttökerran myöhempää analyysiä varten. Digital Signage säästää merkittävästi verrattuna printtimediaan. Mainossisällön hallinta on todella nopeaa ja näkyvyys on helposti varmistettavissa.

MUSIIKKI


Järjestelmässä on valittavissa useita valmiita päivitettyjä musiikkikanavia tai voimme räätälöidä musiikkiprofiilin asiakaskohtaisesti. Meiltä löytyy musiikkia kaikkiin tilanteisiin ja seuraamme alan trendejä aktiivisesti. Musiikkiprofiilejakin voidaan ajastaa. Musiikkiprofiilien luomisesta meillä vastaavat musiikkialan ammattilaiset. Meiltä löytyy myös maan kattavin musiikkivideovalikoima.

SISÄLLÖNTUOTANTO


Me toimitamme asiakkaalle mainossisältöä kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saa spiikit, mainoskuvat ja mainosvideot. Voimme toimittaa myös räätälöityjä kuvamainospohjia

Detail 1

Suomen Musiikkijärjestelmät Oy


Y: 22878797
Rajatie 4
01230 Vantaa

p. 0103 204390
info@musiikkijarjestelmat.fi

Detail 2

KERRO KUINKA VOIMME AUTTAA!